Skip to content

Smeg melkopschuimers in de aanbieding

Hieronder staan alle Smeg melkopschuimers in de aanbieding

Ben je op zoek naar een Smeg melkopschuimer die in de aanbieding is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een lijst voor je gemaakt met daarin enkele melkopschuimers van Smeg die met enige regelmaat in de aanbieding zijn. We hopen dat je deze lijst kan gebruiken om je slag te slaan en er een aan te schaffen wanneer deze met korting te verkrijgen zijn.

Welke melkopschuimers van Smeg zijn in de aanbieding?

Hieronder staan de melkopschuimers die met enige regelmaat te krijgen zijn met een mooie korting op de aankoopprijs.

Smeg – Koffie – Melkopschuimer MFF01BLEU aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen en opkloppen van melk

Wanneer dit model van Smeg in de aanbieding komt, moet je snel je slag slaan. Het is namelijk een bijzonder mooi model die je in staat stelt om 600 ml melk te verwarmen of om 250 ml melkschuim te maken. Je vult het apparaat met de gewenste hoeveelheid van je favoriete melk. Door de aanwezigheid van maatstrepen is dit niet moeilijk om te doen. Wanneer de melk in de kan zit, selecteer je het gewenste programma en drukt vervolgens op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten staat er heerlijk melkschuim op je te wachten die je over de koffie heen kan schenken. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon door hem onder de kraan te houden of om hem in de vaatwasser te doen. Vergeet hem alleen niet droog te maken met een theedoek voordat je hem opbergt. Door de aanwezigheid van een snoeropbergsysteem kan je de kabel gemakkelijk uit het zocht opbergen. Daarnaast heeft dit model ook de beschikking over anti slip voeten. Deze voeten zorgen ervoor dat de melkopschuimer stevig blijft staan als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot.

Smeg MFF01PGEU Automatische melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen en opkloppen van melk

Dit model van Smeg biedt je de mogelijkheid om 500 ml melk te verwarmen of om deze te veranderen in heerlijk melkschuim voor over de koffie. je voegt simpelweg de gewenste hoeveelheid melk toe aan de kan. Door de aanwezigheid van maatstreepjes kan dit heel gemakkelijk. Daarna geef je via de draaischijf aan welk programma je wilt draaien om vervolgens op de knop te drukken. Binnen enkele minuten kan je de melkschuim over de koffie of over de cappuccino’s heen schenken om deze net wat lekkerder te maken. Wanneer je klaar bent, maak je hem gemakkelijk schoon met wat water en afwasmiddel. Droog hem daarna nog wel af met een theedoek voordat je hem de kast in doet. Echter staat dit model ook heel mooi op het aanrecht. Door de anti kleeflaag blijft er haast geen melk achter in de kan. Het model blijft stevig staan op het aanrecht door de meerdere voetjes waarop deze rust. Wanneer deze Smeg melkopschuimer in de aanbieding komt, moet je snel zijn omdat de korting vaak maar tijdelijk is.

smeg pastelgroene melkopschuimer

Smeg – Koffie – Melkopschuimer MFF01WHEU aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen en opkloppen van melk

Dit model stelt je in staat om 500 ml melk te verwarmen of te veranderen in heerlijk melkschuim. Hiermee heb je meer dan genoeg om voor jezelf en alle gasten heerlijk melkschuim over de koffie te doen. Om melkschuim te maken vul je de kan met voldoende melk voor jezelf. Dit gaat heel gemakkelijk door middel van de maatstreepjes in de kan. Hierdoor weet je zeker dat je niet te veel of te weinig melk in de kan stopt. Wanneer de kan gevuld is met melk, selecteer je het gewenste programma via de draaischijf en daarna druk je op de aan knop. Binnen enkele minuten heb je lekker melkschuim voor over de koffie tot je beschikking. Wanneer je klaar bent met het gebruik van deze melkopschuimer, kan je hem gemakkelijk schoon maken door onder de kraan te houden en af te spoelen met water en afwasmiddel. Dit model kan ook in de vaatwasser. Dus als je hem daarin wilt schoonmaken, kan dat ook. Daarnaast ziet het model er stoer en bovenal tijdsloos uit door de jaren 50 uitstraling die hij heeft. Het staat dan ook erg mooi op een aanrecht in de keuken.

Smeg – Koffie – Melkopschuimer MFF01PBEU aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen en opkloppen van melk

Met deze melkopschuimer van Smeg kan je 600 ml melk verwarmen of 250 ml melkschuim maken. Daarmee is dit een model voor de echte grootverbruiker van melkschuim. Je vult de kan met melk tot aan het maatstreepje. Daarna selecteer je het gewenste programma met de draaischijf om vervolgens op de aan knop te drukken. Als het programma afgelopen is, haal je de kan van de toren af en schenk je de melk eenvoudig over de koffie heen. Dit model kan na gebruik in de vaatwasser om schoon gemaakt te worden. Droog hem daarna wel af met een schone theedoek. Daarnaast kan het snoer opgeborgen worden in het speciale opbergvak. Hierdoor zit het snoer niet in de weg. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de melkopschuimer op het aanrecht te laten staan.

smeg blauwe melkopschuimer

Smeg MFF01RDEU Automatische melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen en opkloppen van melk

Met dit model van Smeg kan je 500 ml melk verwarmen of veranderen in melkschuim. Het apparaat biedt verschillende programma’s aan. Zo kan je melk verwarmen opschuimen, maar ook chocolademelk maken. Wat je er ook mee wilt doen, je kan het met dit model. Hij ziet er stoer uit door de jaren 50 uitstraling en past daarom ook perfect op het aanrecht van je keuken. Wanneer dit model in de aanbieding is, adviseren we je om zo snel mogelijk je slag te slaan omdat de korting vaak maar tijdelijk is.

Smeg MFF01PKEU melkschuimer Automatische melkopschuimer aanbieding

Geschikt voor: het verwarmen en opkloppen van melk

Dit model biedt ruimte voor 500 ml melk in de kan. Daarmee kan je voldoende melk verwarmen of opschuimen voor jezelf of voor je vrienden. Als de melk veranderd is in melkschuim schenk je deze gemakkelijk over door de kan van de toren te halen en deze over de koffie heen te schenken. Daarna zet je hem ook net zo makkelijk weer terug op de toren. Na gebruik maak je hem makkelijk schoon onder de kraan of je doet hem in de vaatwasser.

smeg roze melkopschuimer

Smeg melkopschuimer met korting?

Wanneer je een melkopschuimer van Smeg met een leuke korting wilt kopen, adviseren wij iedereen om een kijkje te nemen bij Bol.com. Zij hebben namelijk een groot aanbod van verschillende melkopschuimer die vaak met korting te bestellen zijn.

Bekijk hier alle Smeg melkopschuimers