Skip to content

Solis Cremalatte 869 melkopschuimer bestellen?

Ben je op zoek naar een Solis Cremalatte melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar de Cremalatte melkopschuimer van Solis? Mogelijk ga je hier vinden wat je zoekt. Wij hebben namelijk speciaal voor onze lezers onze bevindingen van deze melkopschuimer voor je genoteerd. Wij hopen dat deze informatie je kan helpen met het maken van een betere keuze of dit model het beste voor jou is.

Is de Solis Cremalatte 869 iets voor mij?

Solis Cremalatte 869 Melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Met de Cremalatte melkopschuimer van Solis ben je instaat om binnen afzienbare tijd heerlijk melkschuim op tafel te zetten. Je maakt dit melkschuim door ten eerste voldoende melk in de kan te doen. Vervolgens doe je de deksel erop en druk je op de juiste knop. Nu zal het apparaat zijn werk gaan doen en heb je binnen enkele minuten heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze schenk je vervolgens gemakkelijk over je koffie heen om deze net wat lekkerder te maken. De kan ik gemakkelijk vast te pakken aan het handvat van RVS. Deze zorgt ervoor dat je het melkschuim gericht uit kan schenken. Ook het schoonmaken van dit model is erg gemakkelijk. Zo is het mogelijk om hem onder de kraan uit te spoelen of in de vaatwasser te doen. Als je hem in de vaatwasser doet, wordt deze vaak sneller schoon. Welke keuze je ook maakt, zorg ervoor dat je hem altijd afdroogt met een schone en droge theedoek. Daarna kan je hem terugzetten in de kast Uiteraard is het ook mogelijk om dit model op het aanrecht te zetten als je dat mooi vindt. Wij vinden het namelijk een erg mooi model wat gezien mag worden. Daarom hebben wij hem op het aanrecht neergezet. Door de antislip strips aan de onderkant van de voet, zal dit model niet gemakkelijk omvallen als hij zijn programma draait. Ook kan dit model daardoor tegen een stootje en zal dus niet gemakkelijk omvallen.

Is de Solis Cremalatte melkopschuimer een goede keuze voor mij?

Hieronder bespreken we nog extra aspecten van de Cremalatte met je. We hopen dat deze informatie gebruikt kan worden om een nog beter keuze te maken of de Cremalatte de beste keus is voor jou.

Het model

Dit model bestaat uit een RVS voet en een glazen kan waar de melk ingaat. Deze combinatie zorgt voor een stoer en bijzondere uitstraling. Daarnaast heeft de kan ook nog een handvat van RVS. Deze zorgt ervoor dat je de melk gemakkelijk uit kan schenken over de koffie heen. Op de voet van dit model staan alleen knoppen die je echt nodig hebt om melkschuim te maken. Daardoor kan je haast geen verkeerde knop kiezen en betaal je ook niet voor onnodige functies. Allemaal erg mooie aspecten van dit model melkopschuimer.

De bediening van de Cremalatte melkopschuimer

Zoals gezegd zitten er niet meer knoppen op dit model dan nodig zijn. Daardoor kan er eigenlijk vrij weinig fout gaan bij het selecteren van de juiste functie bij dit model. Daarnaast is het overschenken van melkschuim uit de kan ook erg gemakkelijk. Je pakt het handvat namelijk vast en schenkt het melkschuim zo over de koffie heen. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Dit model kan gewoon in de vaatwasser waardoor je hem extra makkelijk schoon kan maken. Heb je heen vaatwasser? Dan spoel je hem toch gewoon onder de kraan schoon. Gebruik hierbij ook een beetje afwasmiddel. Droog de kan hierna goed af met een theedoek om alle waterresten weg te halen voordat je hem in de keukenkast zet.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als zeer goed ervaren. Het schuim is namelijk lekker romig en smaakt lekker. Ook blijft deze structuur behouden op het moment dat je hem over de koffie heen schenkt.

Hoe gebruiksvriendelijk is dit model?

Wij hebben dit model als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zo zitten er gelukkig niet meer knoppen op het apparaat dan nodig zijn om heerlijk melkschuim te maken. Je doet daarvoor voldoende melkschuim in de kan. Dit is erg makkelijk omdat via maatstrepen aan wordt gegeven hoeveel melk je in de kan moet doen. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de aan knop. Binnen enkele minuten heb je heerlijk melkschuim die je over de koffie heen kan schenken. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Zo spoel je hem zeer eenvoudig uit onder de kraan. Ook kan dit model gemakkelijk in de vaatwasser en wordt hij nog makkelijker schoon. Droog hem daarna alleen wel af met een theedoek om alle waterresten eruit te krijgen. Nu kan je hem terugzetten op het aanrecht of in een kast als je dat fijner vindt. Ook zorgen de antislip strips ervoor dat het model gemakkelijk blijft staan als je het programma laat draaien. Ook valt hij niet gemakkelijk om als er per ongeluk iemand tegenaan stoot. Al deze aspecten hebben wij als zeer fijn ervaren.

Onze conclusie

Wij hebben dit model als zeer gebruiksvriendelijk ervaren en we zijn ook tevreden over de kwaliteit van het melkschuim. Al met al kunnen we zeggen dat we de Solis Cremalatte een zeer goede melkopschuimer vinden.

Bekijk hier alle Solis melkopschuimers