Skip to content

Melkopschuimer Stelio WMF bestellen

Ben je op zoek naar een WMF Stelio melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een mooie Stelio melkopschuimer van het merk WMF? Dan ben je waarschijnlijk bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk speciaal voor onze lezers onze bevindingen van deze Stelio melkopschuimer voor je genoteerd. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of dit model voor jou de juiste keuze is.

WMF Stelio melkopschuimer, past hij wel bij mij?

WMF Stelio – Melkopschuimer

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

Met dit model kan je 250 ml melk verwarmen of 150 ml melkschuim maken. Om dit voor elkaar te krijgen doe je eerst voldoende melk in de kan. Door de aanwezigheid van maatstrepen kan dit erg gemakkelijk. Door deze maatstrepen zorg je ervoor dat je nooit te veel of te weinig melk in de kan doet. Daarna doe je de deksel erop en selecteer je de juiste stand. Nu druk je op de aan knop en binnen twee minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Dit melkschuim kan je gemakkelijk over de koffie heen schenken omdat het model een fijn handvat heeft. Dit handvat is gemaakt van kunststof waardoor je je handen niet snel zal verbranden als je dit handvat vastpakt. Ook als je dit model schoon wilt maken, gaat dit erg gemakkelijk. Zo spoel je hem af met wat water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan hij terug in de kast. Ook zitten er onder dit model antislip strips die ervoor zorgen dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Ook blijft het model hierdoor stevig op het aanrecht staan als het programma draait.

Wat vinden wij fijn aan de Stelio melkopschuimer van WMF?

Hieronder nemen we verschillende aspecten van de Stelio melkopschuimer met je door. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om tot een goede beslissing te komen of dit model voor jou de juiste keuze is.

Het ontwerp

Wij vinden dat dit model er prima uitziet. Het model krijgt door het gebruik van RVS een solide uitstraling en past daarmee op vele aanrechten thuis. Daarnaast heeft dit model een handvat wat van kunststof gemaakt is. Daardoor kan je dit model goed vastpakken en verbrand je je handen niet als je melk wilt verwarmen. Dat vonden wij een fijne gedachte. Daarnaast zitter er maatstrepen aan de binnenkant van het model die aangeven hoeveel melk er in de kan moet. Hierdoor zorg je ervoor dat je er niet snel te veel of te weinig melk in doet. Al deze aspecten vonden wij erg fijn om terug te zien in de Stelio melkopschuimer van WMF.

De bediening

Wij vinden dat dit model gemakkelijk te bedienen is. Er zitten namelijk geen extra onnodige knoppen op het apparaat die je toch niet zal gebruiken. Daarnaast is het een erg fijn model om vast te pakken. Het handvat ligt namelijk lekker in de hand en zorgt ervoor dat je je niet zal verbranden als je hem vastpakt. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Je spoelt hem namelijk af met een beetje water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af en kan je hem terugzetten in een kast. Uiteraard is het mogelijk om dit model ook op het aanrecht te laten staan.

Hoe is de kwaliteit van het melkschuim?

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als zeer goed ervaren. Het melkschuim is namelijk lekker van smaak en niet te dik. Ook blijft de romige structuur behouden wanneer je hem over de koffie heen geschonken hebt. Wij zijn zeer tevreden over het melkschuim van de Stelio van WMF.

Hoe gebruiksvriendelijk is dit model

Wij vinden dat dit model erg gebruiksvriendelijk is. Op het model zitten namelijk niet meer knoppen dan nodig. Daardoor kan je bijna nooit de verkeerde knop indrukken. Ook vinden wij het erg fijn dat er aan de binnenkant van de kan maatstrepen aangebracht zijn. Deze geven precies aan hoeveel melk er in de kan moet om lekker melkschuim te maken. Ook vinden wij het erg fijn dat het programma van het maken van melkschuim niet meer dan twee minuten in beslag neemt. Daarna kan je het melkschuim gemakkelijk over je koffie heen schenken om deze net wat lekkerder te maken. Ook het schoonmaken is werkelijk een fluitje van een cent. Je spoelt dit model namelijk onder de kraan schoon met wat water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan je hem terug zetten in de keukenkast. Het is natuurlijk ook prima als je hem op het aanrecht laat staan als je dat erg mooi vindt. Dit heeft namelijk onze voorkeur. Al met al kunnen we stellen dat wij dit een prima en mooi model vinden die zeker goed past in de vele huishoudens.

Onze conclusie

Wij hebben de Stelio melkopschuimer van WMF als een prima model ervaren. Het melkschuim wat hij maakt is lekker van smaak en blijft lekker luchtig. Daarnaast is het model ook nog eens erg makkelijk te bedienen.

Bekijk hier alle WMF melkopschuimers