Skip to content

Witte melkopschuimer bestellen?

Hieronder staan enkele witte melkopschuimer om uit te kiezen.

Ben je op zoek naar een mooie witte melkopschuimer? Wij hebben namelijk speciaal daarvoor een lijst gemaakt met alleen maar witte melkopschuimers. Wij hopen dat je de kennis die je hier vindt kan gebruiken om te bepalen welke melkopschuimer voor jou de beste keuze is.

Welke witte melkopschuimer past het beste bij mij

Elektrische melkopschuimer wit voor koffie

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Deze witte melkopschuimer heeft een capaciteit van 350 ml. Dit betekend dat je er 350 ml melk mee kan verwarmen of kan veranderen in heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, doe je eerst voldoende melk in het reservoir. Wanneer dat gelukt is, kan de deksel erop en hoef je alleen nog maar op de knop te drukken om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze kan je vervolgens gemakkelijk over de koffie heen schenken om deze net even wat lekkerder te maken dan wanneer er geen melkschuim op zit. Voor het schoonmaken heb je alleen water en afwasmiddel nodig. Je maakt een sopje en maakt hem met behulp van een sponsje schoon. Wanneer het apparaat helemaal schoon is, hoef je hem alleen maar af te drogen voordat hij terug de kast in kan. Wij hebben deze witte melkopschuimer als zeer fijn ervaren en hopen dat dat bij jou ook het geval zal zijn.

Elektrische melkopschuimer in het wit

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op een gemakkelijke manier 240 ml melk verwarmen of 115 ml melk veranderen in heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen doe je eerst voldoende melk in het reservoir. Wanneer dat erin zit, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het gewenste programma te starten. Binnen enkele minuten, meestal niet meer dan twee, is het programma klaar en heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om over de koffie te schenken. Het overschenken gaat heel makkelijk omdat er een handvat aan het apparaat zit. Dit handvat wordt ook niet warm op het moment dat je melk aan het verwarmen bent. Daarmee verlaag je de kans aanzienlijk om jezelf te verbranden. Voor het schoonmaken hem je niet veel nodig. Je spoelt deze melkopschuimer eenvoudigweg uit onder de kraan en gebruikt hierbij een beetje afwasmiddel om alle melkresten eruit te krijgen. Daarna hoef je hem alleen nog maar af te drogen met een theedoek voordat je hem terug in de kast kan zetten.

witte mk351 inventum melkopschuimer

Melkopschuimer in het wit voor melkschuim

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op een gemakkelijke manier 210 ml melk verwarmen of om 120 ml melk veranderen in melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je alleen maar voldoende melk in het reservoir te stoppen en op de knop te drukken om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je de melk over de koffie uitschenken. Daarna hoef je dit model alleen nog maar schoon te maken. Dit doe je door hem onder de kraan te houden en af te spoelen met water en afwasmiddel. Wanneer alle melkresten eruit zijn gespoeld droog je hem af met een theedoek en kan je hem opbergen in de kast.

Witte melkopschuimer voor melk

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op een gemakkelijke manier 240 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim. Met deze hoeveelheid hem je voldoende melkschuim voor ongeveer 3 koppen koffie. Je doet ten eerste voldoend melk in het reservoir en drukt vervolgens op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je het melkschuim over de koffie heen schenken. Ook het schoonmaken van dit apparaat is niet al te moeilijk. Je spoelt hem namelijk gemakkelijk om met water en zeep om alle melkresten eruit te krijgen. Wanneer deze eruit zijn, hoef je hem alleen maar af te drogen met een theedoek. Wanneer hij helemaal droog is, kan hij terug in de kast.

witte moa melkopschuimer

3 in 1 Elektrische Melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je 350 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim voor over de koffie. Om dit voor elkaar te krijgen, hoef je alleen maar je favoriete melk in het reservoir te stoppen en op de knop te drukken. Binnen twee minuten is het programma klaar en beschik je over heerlijk melkschuim die je over de koffie kan schenken. Wanneer je klaar bent, hoef je het apparaat alleen onder de kraan met water en zeep af te spoelen. Daarna droog je hem af met een theedoek en kan hij droog en wel terug in de kast.

Witte melkopschuimer voor het verwarmen en opschuimen van melk

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op een gemakkelijke manier 330 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim. Om dit voor elkaar te krijgen moet je melk in het reservoir doen. Hoeveel hangt af van hoeveel melkschuim je wilt maken. Als de gewenste hoeveelheid melk erin zit, druk je op de knop om het programma te starten en heb je twee minuten laten heerlijk melkschuim tot je beschikking. Deze schenk je zeer eenvoudig over de koffie. Het schoonmaken van het apparaat is ook erg makkelijk. Je spoelt hem alleen maar om met wat water en zeep om alle melkresten eruit te krijgen. Wanneer deze eruit zijn, droog je hem af met een theedoek zodat hij droog en wel terug de kast in kan.

witte moa melkopschuimer handvat

Melkopschuimer voor het opschuimen van melk – wit

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze mooie melkopschuimer kan je op een gemakkelijke manier 350 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim voor over de koffie. Vul daarvoor eerst het reservoir met voldoende melk. Doe daarna de deksel erop om te voorkomen dat er melk over de rand heen komt. Nu druk je op de knop om het programma te starten en binnen twee minuten heb je voldoende melkschuim voor twee koppen koffie. Het overschenken gaat erg makkelijk omdat er een handvat aan de melkopschuimer zit. Het schoonmaken van dit apparaat gaat ook erg makkelijk. Je hebt namelijk niet meer nodig dat wat water en afwasmiddel. Dit gebruik je namelijk om de melkresten eruit te krijgen. Als deze eruit zijn, droog je hem af met een theedoek en kan je hem opbergen in de kast. Uiteraard is het ook mogelijk om hem op het aanrecht te laten staan.

Witte koffiemelk opschuimer

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Dit model is niet alleen een prachtig model om naar te kijken, het is ook nog eens een model waarmee je zeer veel melkschuim mee kan maken. Je kan er namelijk 600 ml melk mee verwarmen en 250 ml melkschuim mee maken. Dit model is daarmee echt voor de grootgebruiker bedoelt. Om met dit model melkschuim te maken, hoef je alleen maar voldoende melk in het reservoir te doen. Door maatstrepen weet je zeker dat niet niet snel te veel of te weinig melk in het reservoir doet. Wanneer er voldoende melk in het reservoir zit, doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is het programma klaar en kan je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen schenken. Ook het schoonmaken is niet al te moeilijk. Zo spoel je hem af onder de kraan met water en een klein beetje afwasmiddel. Als alle melkresten eruit zijn, droog je hem af met een theedoek voordat je hem terugzet in de kast. Wij vinden dat deze witte melkopschuimer er zo mooi uitziet dat je hem op het aanrecht moet laten staan. Door het snoeropbergvak, kan je de stekker ook uit het zicht opbergen.

smeg melkopschuimer wit

Elektrische melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze melkopschuimer kan je op een gemakkelijke manier 120 ml melk verwarmen of veranderen in lekker melkschuim. Je doet dit door melk in het reservoir te doen, op de knop te drukken en te wachten totdat het apparaat klaar is. Wanneer het apparaat klaar is schenk je het melkschuim gemakkelijk over de koffie. Door de aanwezigheid van een handvat hoef je ook niet bang te zijn dat je je handen verbrand tijdens het overschenken. Voor het schoonmaken heb je meestal niet meer nodig dan wat water en afwasmiddel. Hiermee haal je namelijk de melkresten eruit en kan je hem daarna afdrogen met een theedoek. Als hij droog is, zet je hem terug in de kast of laat je hem op het aanrecht staan.

Melkopschuimer met houten handvat

Geschikt voor: het opschuimen en verwarmen van melk

Met deze stijlvolle melkopschuimer kan je op een zeer eenvoudige manier 250 ml melk verwarmen of veranderen in heerlijk melkschuim. Je doet dit door melk in het reservoir te doen, de deksel er weer op te zetten en op de knop te drukken. Nu zal het programma zijn werk doen en heb je binnen afzienbare tijd melkschuim die je over de koffie heen kan schenken. Dit gaat erg makkelijk omdat de kan voorzien is van een houten handvat. Dit geeft het apparaat een bijzondere uitstraling. Om het model schoon te maken hoef je alleen maar gebruik te maken van water en zeep. Wanneer de melkresten eruit gehaald zijn, droog je hem af met een theedoek voordat je het apparaat opbergt in in de kast of op het aanrecht laat staan. Wij hebben deze witte melkopschuimer als zeer mooi en stijlvol ervaren en hopen dat jij dat ook zal doen.

witte springlane melkopschuimer

Bekijk hier alle Smeg melkopschuimers en de roze Smeg melkopschuimers