Skip to content

De roze melkopschuimer van Smeg

Ben je op zoek naar een roze Smeg melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Wanneer je op zoek bent naar de roze melkopschuimer van Smeg hopen we je hiermee te kunnen helpen. Zo hebben wij onze bevindingen van dit model beschreven. Hopelijk kan dit je helpen om een goede keus te maken of dit model het beste bij je past of dat je misschien een ander model van Smeg wilt bekijken.

Sluit de roze melkopschuimer van Smeg goed aan bij mijn wensen?

Smeg automatische melkopschuimer roze

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

Dit model biedt ruimte voor 500 ml melk op op te warmen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze melk om te toveren in heerlijk melkschuim voor over de koffie. Je vult de kan gemakkelijk met je favoriete melk. Door de aanwezigheid van maatstreepjes is dit hartstikke makkelijk om te doen. Wanneer de kan vol zit met melk selecteer je via de draaischuif gemakkelijk het juiste programma. Daarna druk je op de knop om het programma te starten. Binnen enkele minuten is dot voltooid en kan je de melkschuim over de koffie heen schenken. Als je klaar bent met het opschuimen van melk, maak je dit model gemakkelijk schoon door deze onder de kraan te houden. Dit model kan ook in de vaatwasser als je dat zou willen. Hierdoor hoef je hem zelf niet schoon te maken, maar wordt dat voor je gedaan. Wel adviseren wij altijd om het alsnog af te drogen met een theedoek zodat hij helemaal droog is. Het model is gemaakt van materiaal waar geen BPA-plastic in zit. Je hoeft ook niet bang te zijn dat hij gemakkelijk om zal vallen. Zo zorgen de anti slip voetjes ervoor dat hij goed blijft staan en niet omvalt als je er per ongeluk tegenaan stoot.

Hoe werkt het roze model van Smeg

Je vult de kan met melk tot aan de gewenste maatstreep, selecteert het gewenste programma en drukt daarna op de aan knop waardoor het programma begint. Binnen enkele minuten is dit klaar en kan je de kan gemakkelijk losmaken van de toren om deze uit te schenken over de koffie. Na het gebruik is hij gemakkelijk schoon te maken onder de kraan met wat water en afwasmiddel.

Waarom is de roze melkopschuimer een goede keuze?

Hieronder bespreken we waarom de roze melkopschuimer van Smeg mogelijk de beste keuze is voor jou. Hopelijk kan je deze informatie gebruiken om tot een goede keuze te komen.

Het design

Dit model heeft de jaren 50 look van Smeg in zich. Daarmee ziet hij er stoer en tijdsloos uit. Wij vinden dan ook dat dit model gemakkelijk om het aanrecht kan staan en niet hoeft te verdwijnen in een keukenkastje. Hij is gemaakt van roest vrij staal en dankt hier ook zijn stoere uiterlijk aan. Ook is hij BPA-plastic vrij. De kan bestaat uit RVS en heeft een handvat waarmee je hem gemakkelijk uit de toren kan halen om de melk over te schenken naar de koffie. De toren is ook van RVS gemaakt en heeft de naam Smeg aan weerszijde staan. Aan de zijkant zit de draaischijf waarmee je het gewenste programma kiest.

Hoe zit het met de bediening?

Wij hebben de bediening als zeer makkelijk ervaren. Zo zorgen de maatstrepen ervoor dat je nooit te veel melk in de kan doet. De draaischijf is ook erg functioneel en heeft heldere en duidelijke symbolen waaraan je kan herkennen om welk programma het gaat.

Wat vinden wij van het melkschuim?

Dit is natuurlijk van groot belang. Het model kan er nog zo mooi uitzien en zo fijn zijn om te bedienen, maar als de kwaliteit van het melkschuim niet goed is is het een slecht model. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het melkschuim. Het is namelijk lekker luchtig en niet te dik. Ook is het erg lekker op zowel koffie als cappuccino’s.

De gebruiksvriendelijkheid van de roze melkopschuimer

Wij vinden het een fijn model om mee te werken. Zo kan je heel makkelijk aangeven welk programma je wilt afdraaien en zorgen de maatstrepen ervoor dat je niet te veel of te weinig melk in de kan doet. Als het programma klaar is, kan je de melk gemakkelijk overschenken van de kan naar de koffie en de kan ook weer makkelijk terugzetten. Daarnaast vinden we de anti slip voetjes aan de onderkant van dit model erg fijn. Hiermee heb je namelijk zekerheid dat hij niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. En het feit dat hij na gebruik in de vaatwasser kan, maakt het natuurlijk helemaal af.

Onze conclusie

Wij vinden dit een fijn model om mee te werken. Het melkschuim is van goede kwaliteit en de bediening is niet al te moeilijk. Al met al een goede melkopschuimer om in huis te hebben.

Bekijk hier alle Smeg melkopschuimers en de Smeg melkopschuimers in de aanbieding