Skip to content

Severin sm3582 melkopschuimer

Ben je op zoek naar een Severin melkopschuimer sm 3582? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar de Severin melkopschuimer SM 3582? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben namelijk geprobeerd om onze bevindingen op een overzichtelijke manier hier op te schrijven zodat jij goed geholpen wordt in het maken van je keuze. Hopelijk heb je er veel aan.

Is de SM 3582 melkopschuimer iets voor mij?

Severin SM 3582 – Melkopschuimer

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Dit model heeft een inhoud van 700 ml. Dat lees je goed er past voor 0.7 liter aan melk in dit model. Daarmee is dit een model voor de echte grootverbruiker. Je vult het reservoir met de gewenste hoeveelheid melk en drukt vervolgens op de knop om de machine te starten. Binnen twee minuten staat er heerlijke melkschuim voor je klaar om over de koffie te schenken. Dit overschenken gaat gelukkig ook erg makkelijk omdat de kan waar de melk ingaat gemakkelijk losgemaakt kan worden van het geheel. Na het gebruik maak je dit model gemakkelijk schoon met een beetje water en berg je hem op in een keukenkastje. De SM 3582 kan ook in de vaatwasser om hem extra makkelijk helemaal schoon te maken. Ook is het mogelijk om hem op het aanrecht te laten staan zodat iedereen ervan kan genieten. Helaas heeft dit model geen opbergvak voor het snoer. Deze zal je dus om het apparaat heen moeten draaien waardoor het er een beetje druk uitziet. Daarnaast bevat dit model ook enkele antislipvoetjes waardoor hij stevig en solide blijft staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij omvalt als je er toevallig tegenaan stoot.

Hoe werkt de Severin SM 3582 precies?

Om melk in overheerlijk melkschuim te veranderen, voeg je voldoende melk in het reservoir en druk je op de knop. Binnen twee minuten beschik je over heerlijk melkschuim om over de koffie heen te schenken.

Wat maakt de SM 3582 melkopschuimer een goede keuze?

Hieronder hebben we onze bevinden opgeschreven om je te helpen met het maken van de keus of dit model het juiste model voor jou is. We hopen dat je er veel aan hebt.

Het design

Het model ziet er iets minder professioneel uit dan de andere modellen van Severin. Sterker nog dit model ziet er zelfs een beetje simpel uit. Hij bestaat bijna volledig uit metaal met een klein beetje kunststof. De kunststof bevindt zich namelijk bij het handvat. Dit is fijn omdat de kunststof niet warm wordt als je er melk mee gaat verwarmen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je handen verbrand aan het handvat. Daarnaast bevat het ook nog enkele antislipvoetjes waardoor het model stevig blijft staan als je er per ongeluk tegenaan stoot. Dit geeft een veilig gevoel als er bijvoorbeeld rennende kinderen in de keuken aanwezig zijn. Daarnaast is de SM 3582 ook vaatwasmachine bestendig.

De bediening

Wij vinden dit model gemakkelijk in de bediening. Je geeft door middel van een draaischijf aan wat de temperatuur moet zijn en drukt vervolgens op de knop om het apparaat aan te zetten. Binnen twee minuten beschik je over heerlijk melkschuim voor over de koffie. Deze schenk je gemakkelijk over omdat de kan los kan komen van de toren waarop deze rust.

Wat is de kwaliteit van het melkschuim?

Wij ervaren het melkschuim van prima kwaliteit. Het melkschuim is lekker luchtig en niet te dik. Wel zorgt het reservoir van 700 ml ervoor dat je er behoorlijk veel melk in kwijt kan. Daarom adviseren wij dit model alleen aan mensen aan die veel melkschuim gebruiken of wanneer je veel vrienden over de vloer hebt.

Hoe gebruiksvriendelijk is dit model precies?

Wij vinden dat dit model prima is om mee te werken. De temperatuur staat helder aangegeven waardoor je altijd de juiste temperatuur instelt. Ook de aan knop is makkelijk te vinden. Het enige probleem wat we tegen zijn gekomen is het feit dat de deksel geen rubberen rand heeft om al het opspattende melk tegen te houden. Het kan dus wel eens voorkomen dat er melk uit de kan komt. Wanneer je de kan echter niet helemaal vol doet, heb je hier al een stuk minder last van. Daarnaast lat de kan gemakkelijk los van de toren om het melkschuim uit te schenken over de koffie.

Onze conclusie

Wij zijn zeer te spreken over de SM 3582 van Severin. Het is een prima model om heerlijk melkschuim mee te maken. Wel zorgt het enorme reservoir ervoor dat je snel te veel melkschuim kan maken, maar wanneer je daarop let is dit een prima model.

Bekijk hier alle Severin melkopschuimers en de Severin melkopschuimer SM 3590