Skip to content

De Severin melkopschuimer SM 3590

Ben je op zoek naar een Severin sm 3590 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een makkelijk te bedienen melkopschuimer van Severin? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou onze bevindingen genoteerd van de SM 3590. Wij hopen dat onze bevindingen je zullen helpen met het maken van de keuze of deze melkopschuimer bij jouw wensen past.

Past de SM 3590 melkopschuimer bij mij

Severin SM 3590 Melkopschuimer

Geschikt voor: Het opschuimen van warme of koude melk

De SM 3590 is in tegenstelling dat andere Severin modellen een model dat je met de hand moet bedienen. Dit betekend dat je deze zelf vast moet houden om de melk op te laten schuimen. Het voordeel hiervan is dat de melkopschuimer van een prima prijs is dat hij bereikbaar is voor elke portemonnee. Om met dit model melkschuim te maken, steek je de roerstaaf in een beker met warme of koude melk. Daarna druk je op de knop waardoor de roerstaaf gaat draaien. Binnen afzienbare tijd beschik je over lekker luchtig melkschuim wat je over de koffie heen kan schenken om deze net wat lekkerder te maken. Wanneer je klaar bent met het gebruik, spoel je de roerstaaf eenvoudig uit onder de kraan en droog je deze daarna af met een theedoek. Vervolgens kan je hem weer opbergen in een la of in een keukenkast. De SM 3590 werkt ook op batterijen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een stopcontact als je melk op wilt schuimen. Wel adviseren wij je om extra batterijen bij de hand te houden, omdat het erg vervelend is als de melkopschuimer ineens stopt met werken en je geen extra batterijen bij je hebt. Ook ligt dit model lekker in de hand dankzij de soft touch grip en is de roerstaaf vaatwasmachine bestendig. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaken nog makkelijker is.

Hoe werkt de SM 3590 melkopschuimer eigenlijk?

Je pakt een beker met daarin warme of koude melk en steekt de roerstaaf erin. Daarna druk je op de knop om de roerstaaf te laten draaien. Binnen een paar minuten heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking. Daarna maak je de roerstaaf gemakkelijk schoon onder de kraan en berg je het apparaat op in een la.

Wat maakt de SM 3590 een goede keuze?

Hieronder bespreken we wat wij van dit model vinden. Hopelijk helpt dit je om te bepalen of je dit model wilt kopen of misschien toch een ander model zoekt.

Het ontwerp

Het ontwerp van de SM 3590 is vrij simpel maar toch erg mooi. Omdat het een melkopschuimer betreft die je met de hand bedient, bestaat dit model uit een roerstaaf en een handvat. Het handvat is volledig gemaakt van kunststof en de roerstaaf is van metaal gemaakt. Het kunststof handvat ligt prima in de hand en heeft een knop die je indrukt om de roerstaaf te laten draaien. Daarnaast werkt dit model op batterijen waardoor je altijd en overal in staat bent om heerlijk melkschuim voor jezelf te maken. Wij denken dat dit model prima van pas komt als je op vakantie bent of aan het kamperen bent. Zo hoef je je koffie namelijk niet zonder melkschuim te drinken.

De bediening

Dit model is super simpel in de bediening. Wanneer je op de knop drukt zal de roerstaaf gaan draaien en deze stopt wanneer je de knop loslaat. Makkelijker dan dit wordt het niet.

De kwaliteit van het melkschuim

De kwaliteit is, voor de prijs van het model, prima. Als je je bedenkt dat dit model een stuk goedkoper is dan de andere modellen van Severin. Het melkschuim is luchtig en niet te dik, maar wel van een mindere kwaliteit dan de wat duurdere modellen van Severin.

Hoe gebruiksvriendelijk is dit model?

Dit model is zoals gezegd super simpel in gebruik. Je steekt de roerstaaf in de beker met melk en drukt vervolgens op de knop om de roerstaaf te laten draaien. Als je tevreden bent over de hoeveelheid melkschuim laat je de knop los waardoor de roerstaaf stopt met draaien.

Onze conclusie

Wij vinden dit een prima model om mee te nemen op vakantie of voor op de camping. Het melkschuim is prima voor de prijs die je voor dit model betaald.

Bekijk hier alle Severin melkopschuimers en de Severin melkopschuimers in de aanbieding