Skip to content

Severin SM 3585 – Spuma 500 Inductiemelkopschuimer

Ben je op zoek naar een Severin sm 3585 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een prachtige melkopschuimer? Dan is de kans groot dat je bij de Severin 3585 uitkomt. Om je te helpen met je keuze hebben we hieronder onze bevindingen van deze melkopschuimer genoteerd. We hopen dat we je hiermee kunnen helpen om een goede weloverwogen keuze te maken.

Past de Severin melkopschuimer 3585 bij mij?

Severin SM 3585 – Inductiemelkopschuimer Spuma 500

Geschikt voor: Het verwarmen van melk en opschuimen van melk

Met de melkopschuimer van Severin ben je in staat om 500 ml melk te verwarmen of om te veranderen in heerlijk melkschuim. Je vult het reservoir van het apparaat en binnen afzienbare tijd staat er heerlijke melkschuim op je te wachten. Deze schenk je vervolgens gemakkelijk over naar je koffie of cappuccino’s om deze helemaal af te maken. Wanneer je klaar bent met het gebruik, is het mogelijk om de 3585 gemakkelijk schoon te maken. Je houdt hem onder de kraan om achter gebleven melkresten weg te spoelen of je doet hem in de vaatwasser. Jawel dit model is vaatwasser bestendig. Wel dien je er rekening mee te houden dat de vaatwasser de antikleeflaag sneller laat slijten. Ook adviseren wij iedereen om het model na het schoonmaken af te drogen met een schone theedoek om het laatste beetje water weg te halen. Door de automatische uitschakel functie hoef je niet bang te zijn dat het apparaat aanblijft staan als je deze niet gebruikt. Wanneer je de Severin een tijdje niet gebruikt, zal deze vanzelf uitgaan. De antislipvoetjes zorgen er ook nog eens voor dat het model niet gemakkelijk om kan vallen als je er tegenaan stoot. Handig als je kleine kinderen in de keuken rond hebt lopen.

Hoe werkt de SM 3585 melkopschuimer van Severin?

Je voegt je gewenste hoeveelheid melk toe aan het reservoir. Kiest de gewenste stand en drukt vervolgens op de knop. Binnen niet meer dan 2 minuten tijd heb je heerlijk melkschuim tot je beschikking om van te genieten.

Wat maakt de SM 3585 tot een goede melkopschuimer?

Hieronder bespreken we alle aspecten van deze melkschuimer met je zodat je een weloverwogen keuze kan maken. We hopen dat we je hiermee verder helpen.

Het model

Het model van de SM 3585 is bijzonder te noemen. Het bestaat uit een metalen kan die op een toren rust. Hiermee ziet het model er direct uniek en stoer uit. Daarom vinden wij dat dit model op elk aanrecht past. De kan heeft een kunststof handvat wat erg fijn is omdat de kan best warm kan worden als je er melk mee aan het verwarmen bent. Wanneer de melk warm is, kan je de kan gemakkelijk van deze toren af halen om het schuim of de melk over te schenken naar de koffie. De toren bestaat verder ook uit een combinatie van metaal en kunststof. Het grootste gedeelte bestaat uit kunststof. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de SM 3585 niet gemakkelijk om zal vallen als je er per ongeluk tegenaan stoot. Het snoer kan je gemakkelijk opbergen in het snoeropbergvak.

De bediening

Wij hebben de bediening als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vooral zit namelijk een knop waarmee je de gewenste stand instelt voordat je op de grote startknop drukt. Makkelijker kan haast niet. De standen zijn aangegeven met makkelijk te begrijpen symbolen.

Wat vinden wij van de kwaliteit van het melkschuim?

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als goed ervaren. Het melkschuim is lekker en heeft een goede dikte.

De gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid is erg goed bij de SM 3585. Zoals zojuist besproken bevat het model een draaischuif waarmee je de juiste stand aangeeft en een grote knop om het proces mee op gang te krijgen. De kan is gemakkelijk los te maken van de toren om zodoende het melkschuim uit te schenken over de koffie. Na gebruik is het mogelijk om de stekker op te bergen in het snoeropbergvak. Dit vonden wij erg fijn omdat de stekker hiermee niet onnodig in de weg blijft en je de SM 3585 mooi op het aanrecht kan laten staan. Door de antislipvoetjes blijft deze Severin stevig op het aanrecht staan en valt deze niet gemakkelijk om als je er per ongeluk een keer tegenaan stoot.

Onze conclusie

Wij hebben de Severin SM 3585 melkopschuimer als een topmodel ervaren. Het melkschuim is lekker en heeft de juiste dikte. Daarnaast is dit model makkelijk te bedienen en zet hij er prachtig uit.

Bekijk hier alle Severin melkopschuimers en de Severin melkopschuimer SM 3587