Skip to content

Severin melkopschuimer sm 3587

Ben je op zoek naar een Severin sm 3587 melkopschuimer? Bekijk hem hier.

De SM 3587 melkopschuimer van Severin is een mooi model voor de echte grootverbruiker. Daarom hebben we wat wij ervan vonden opgeschreven om je helpen bij het maken van een goed keuze. Wij hopen dat we je hiermee kunnen helpen.

Is de Severin SM 3587 melkopschuimer geschikt voor mij?

Severin SM 3587 – Inductiemelkopschuimer Spuma 700 Plus

Geschikt voor: het opschuimen van melk

Zoals gezegd is de SM 3587 een model voor de grootverbruiker. Je bent namelijk in staat om 700 ml melk te veranderen in melkschuim. Daarmee heb je meer dan genoeg voor het hele gezin of voor al je vrienden. Je vult het melkreservoir met de gewenste hoeveelheid melk en drukt vervolgens op de knop om het apparaat zijn werk te laten doen. Binnen 2 minuten beschik je over heerlijk melkschuim voor jezelf of voor alle gasten. Na gebruik maak je het apparaat gemakkelijk schoon met wat water en ene klein beetje afwasmiddel. Ook is het mogelijk om de SM 3587 in de vaatwasser te doen zodat deze nog gemakkelijker schoon gemaakt wordt. Wel merken we dat de antikleeflaag sneller slijt in de vaatwasser. Houdt hier dus rekening mee. Wanneer het apparaat schoon gemaakt is, kan je deze gemakkelijk opbergen in een keukenkast. Wij vinden dit model echter zo stoer dat wij deze graag op het aanrecht laten staan. Door het handige snoeropbergvak, hoef je niet bang te zijn dat het snoer zichtbaar is. Deze wordt namelijk opgeborgen. Door de antislipvoetjes staat dit apparaat als een huis. Het zal niet gemakkelijk omvallen als je er lichtjes tegenaan stoot. Ideaal voor als je spelende kinderen in de keuken rond het rennen.

Hoe werkt de SM 3587 melkopschuimer precies?

Je vult het reservoir met voldoende melk, stelt een stand in en drukt op de knop. Binnen 2 minuten staat er heerlijk melkschuim op tafel om van te genieten en om over de koffie heen te schenken. Het apparaat bevat ook een rand die aangeeft of de melk warm wordt of juist koud. Bij warme melk wordt deze rand rood en bij koude melk wordt deze blauw.

Wat maakt de melkopschuimer SM 3587 een goede keuze?

Hieronder delen we onze bevindingen met je van deze melkopschuimer van Severin. Hopelijk helpt dit je om een beter beeld te krijgen van de melkopschuimer en hoe je deze kan gebruiken.

Het design

Wij vinden dat de SM 3587 een stoer uiterlijk heeft en daarmee prima past op een aanrecht. Het model is gemaakt van metaal en kunststof. De kan is ook gemaakt van zowel metaal als kunststof. Zo is het handvat van kunststof gemaakt om ervoor te zorgen dat je deze beet kan pakken als je melk hebt verwarmt. De kan rust op een soort toren die ook gemaakt is van kunststof en metaal. Helemaal vooraan zit een knop waarmee je het model bedient. Door de aanwezigheid van antislipvoetjes zal het apparaat niet gemakkelijk omvallen als je er per ongeluk tegenaan stoot. Dit vinden wij erg fijn. Zeker als je bedenkt dat een spelend kind de warme melk over zich heen kan krijgen. Na het gebruik maak je het apparaat gemakkelijk schoon met een beetje water of je doet hem in de vaatwasser. Vergeet hem na het afwassen niet af te drogen met een theedoek voordat je hem opbergt.

De bediening

Wij vinden dat de SM 3587 gemakkelijk te bedienen is. Helemaal vooraan het apparaat zit namelijk een grote knop die je gebruikt om hem te bedienen. Ook geeft de rand een kleur aan voor hetgeen je aan het doen bent. Als je de melk aan het verwarmen bent, wordt deze ring namelijk rood. Ben je koude melk aan het opschuimen zonder deze te verwarmen, dan wordt deze ring namelijk blauw.

Hoe is de kwaliteit van het melkschuim?

Wij hebben de kwaliteit van het melkschuim als goed ervaren. Het melkschuim is lekker dit en je hebt ook de keuze om deze te verwarmen zodat deze nog beter smaakt als je hem over je koffie heen doet. Daarnaast hem je met 700 ml melk meer dan genoeg schuim om iedereen te voorzien van een flinke hoeveelheid melkschuim.

Hoe gebruiksvriendelijk is dit model?

Wij vinden dat dit model goed scoort op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Dit komt omdat de verschillende standen makkelijk te vinden en in te stellen zijn. Ook wordt je er als gebruiken door middel van de gekleurde ring constant aan herinnerd wat het apparaat aan het doen is. Ook is de kan waar het melkschuim inzit gemakkelijk los te maken van de toren. Dit zorgt ervoor dat je het melkschuim gemakkelijk over de koffie heen kan schenken.

Onze conclusie

Wij hebben dit model als zeer goed ervaren. Wel is het reservoir met een ruimte van 700 ml behoorlijk groot. Daarom adviseren wij dit model alleen aan grootverbruikers.

Bekijk hier alle Severin melkopschuimers en de Severin melkopschuimer SM 3582