Skip to content

De zwarte melkopschuimer van Smeg

Ben je op zoek naar een zwarte Smeg melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een mooie jaren 50 melkopschuimer van Smeg? Wij hebben hieronder onze bevindingen beschreven van de zwarte melkopschuimer van Smeg. We hopen dat je met deze informatie beter in staat bent om de juiste keuze te maken of dit model het beste bij je past.

Past de zwarte melkopschuimer van Smeg bij mij?

Smeg melkopschuimer zwart

Geschikt voor: Opschuimer van melk en het verwarmen van melk

De zwarte melkopschuimer van Smeg biedt je de mogelijkheid om 600 ml melk te verwarmen of om 250 ml melkschuim te maken voor over de koffie. Je vult het reservoir gemakkelijk met je favoriete melk. Door de aanwezigheid van de maatstreepjes weet je zeker dat je nooit te veel melk in het reservoir doet. Vervolgens selecteer je de gewenste stand door aan de standenknop te draaien en druk je daarna op de knop. Binnen een paar minuten heb je beschikking over heerlijk melkschuim voor over de koffie. Deze schenk je gemakkelijk over, omdat de kan waarmee je de melk verwarmt gemakkelijk van de toren te halen is. Wanneer je klaar bent met het verwarmen of opkloppen van melkschuim, maak je dit model gemakkelijk schoon onder de kraan met een beetje water en afwasmiddel. Dit model is vaatwasser bestendig en kan dus prima in de vaatwasser om schoon gemaakt te worden. Vergeet hem daarna alleen niet af te drogen. Door de aanwezigheid van anti slip voetjes zal dit model niet gemakkelijk omvallen als je er een keer per ongeluk tegenaan stoot. Dit is vooral fijn als er spelende kinderen in de keuken aan het rennen zijn. Ook is dit model BPA-plastic vrij.

Hoe werkt de zwarte melkopschuimer van Smeg precies?

Je vult het reservoir met melk tot aan de gewenste maatstreep en selecteert het gewenste product wat je wilt hebben. Daarna druk je op de knop waardoor het programma zal starten. Binnen afzienbare tijd is het programma klaar en beschik je over heerlijk melkschuim om over de koffie of cappuccino’s te doen.

Wat maakt deze zwarte melkopschuimer tot een goede keuze?

Hieronder hebben we onze bevindingen van de zwarte melkopschuimer genoteerd. Hopelijk kan je deze informatie gebruiken om een betere keuze te maken over welke melkopschuimer je wilt hebben.

Het ontwerp

Deze melkopschuimer heeft het bekende ontwerp wat we kennen van Smeg. Het typische jaren 50 ontwerp ziet er erg mooi uit en past heel goed in huishoudens die deze stijl erop na houden. Het model is gemaakt van RVS en bestaat uit een toren en een kan. De kan is gemakkelijk los te maken van deze toren foor middel van een handvat. Op de toren staat de merknaam Smeg groot aan beide kanten afgebeeld en zit aan de zijkant de draaischijf waarmee je de verschillende standen instelt. Wij vinden dat dit model er erg mooi uitziet en thuishoort op het aanrecht in plaats van in een keukenkastje. Daarnaast zorgen de anti slip voetjes er voor dat het apparaat stevig blijft staan op je aanrecht.

De bediening van de zwarte melkopschuimer van Smeg

De bediening van de melkopschuimer is erg makkelijk. Je draait eenvoudigweg de draaischijf op de juiste stand en vervolgens op de aan knop om het opklop proces te starten. Wanneer het programma klaar is, haal je de kan gemakkelijk van de toren af om de schuim over de koffie heen te schenken.

Wat vinden wij van het melkschuim?

Wij vinden dat deze melkopschuimer van Smeg een goede kwaliteit melkschuim levert. Dat mag ook wel gezien de prijs van dit model. Het schuim is lekker dik en luchtig tegelijkertijd.

De gebruiksvriendelijkheid van dit model

Wij vinden dit model erg gebruiksvriendelijk. Dit komt voornamelijk door de handige en duidelijke symbolen op de draaischijf waarmee je het gewenste programma aangeeft. Deze draaischuif draait makkelijk mee als je er een draai aangeeft. Ook vinden we het erg fijn dat er maatstreepjes aanwezig zijn in de kan. Hiermee zorg je ervoor dat je nooit teveel melk toevoegt aan de kan en te veel melkschuim hebt. Ook het schoonmaken van dit model is erg makkelijk. Je kan hem onder de kraan schoonmaken met wat water. Ook is het mogelijk om dit model in de vaatwasser te doen om hem helemaal schoon te maken. Vergeet hem alleen niet droog te maken met een schone theedoek. Ook vinden we de aanwezigheid van een snoeropbergvak een groot pluspunt. Hierdoor kan dit model gewoon op het aanrecht staan, zonder dat er een snoer in de weg zit.

Onze conclusie

Wij vinden dit een mooi model melkopschuimer van Smeg. De zwarte kleur komt mooi naar voren en het model is makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is dat de prijs die je voor dit model moet betalen wat aan de hoge kant is.

Bekijk hier alle Smeg melkopschuimers en de witte Smeg melkopschuimers