Skip to content

WMF melkopschuimer Lumero bestellen?

Ben je op zoek naar een WMF Lumero melkopschuimer? Bekijk hem hier.

Ben je op zoek naar een mooie WMF Lumero melkopschuimer? Dan kan het zomaar zo zijn dat je hier aan het juiste adres bent. Wij hebben namelijk hieronder onze bevindingen genoteerd van het gebruik van de Lumero melkopschuimer. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of dit model voor jou de juiste is.

Past de WMF Lumero melkopschuimer goed bij mij?

melkopschuimer lumero wmf

WMF Lumero melkopschuimer

Geschikt voor: Het verwarmen en opschuimen van melk

In dit model past 0,25 L of te wel 250 ml melk. Deze kan je veranderen in melkschuim of gewoon verwarmen. Om dot model te gebruiken, doe je eerst voldoende melk in de kan. Door de aanwezigheid van maatstrepen is dit erg makkelijk. Zo zorg je er namelijk voor dat je niet teveel of te weinig melk in de kan doet. Daarna doe je de deksel erop en druk je op de knop om het programma aan te zetten. Binnen enkele minuten heb je heerlijk melkschuim die je over de koffie heen kan schenken. Ook wanneer je klaar bent met het gebruik van dit model is het schoonmaken ervan niet al te moeilijk. Je spoelt hem namelijk af met wat water en afwasmiddel. Droog hem daarna af met een theedoek voordat je hem weer terugzet in de kast. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan. Onderaan dit model zitten antislip strips die ervoor zorgen dat hij tijdens het draaien niet omvalt. Ook zorgen deze antislip strips ervoor dat het model niet omvalt als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral fijn voor gezinnen met jonge kinderen of voor mensen die een beetje onhandig zijn. Alles bij elkaar hebben wij dit model als prima mogen ervaren.

Wat vonden wij van de WMF Lumero melkopschuimer?

Hieronder nemen we enkele aspecten van de WMF Lumero met je door. We hopen dat je deze informatie kan gebruiken om te bepalen of dit model voor jou de juiste keuze is.

Het ontwerp van de Lumero

Wij vinden dat dit model er mooi en praktisch uitziet. Het apparaat is gemaakt van RVS met een kunststof handvat. Hierdoor kan je dit model goed vastpakken als je melk verwarmd hebt. Hierdoor verklein je de kans dat je je verbrandt aan dit handvat. Aan de binnenwand van dit model zitten maatstrepen die aangeven hoeveel melk je in de kan moet doen. Hierdoor is de kans klein dat je te veel of te weinig melk in de kan doet. Daarnaast staat dit model op een voet waar aan de onderkant rubberen antislip strips aangebracht zijn. Deze zorgen ervoor dat het model stevig op de grond staat als het programma draait. Ook zorgen deze ervoor dat hij apparaat niet gemakkelijk om zal vallen als je er tegenaan stoot. Dit vinden wij vooral een fijne gedachte voor mensen met jonge kinderen. Deze willen namelijk nog wel eens tegen dingen aanstoten.

De bediening van dit model

Wij hebben de bediening van de Lumero melkopschuimer als prima ervaren. Er zitten niet meer knoppen op het model dan nodig is. Hierdoor betaal niet voor functies die je waarschijnlijk toch niet zal gebruiken. De knoppen die wel over blijven hebben allemaal een heldere functie. Deze worden met een helder symbool omschreven. Hierdoor zorg je ervoor dat je niet snel een verkeerde functie selecteert. Ook het schoonmaken van dit model gaat erg gemakkelijk. Je spoelt hem namelijk onder de kraan af met een beetje water en afwasmiddel. Daarna moet je hem nog wel goed afdrogen voordat je hem terugzet in een keukenkast. Ook kan je ervoor kiezen om hem op het aanrecht te laten staan als je dat mooi vindt.

De kwaliteit van het melkschuim

Wij vinden dat de kwaliteit van dit melkschuim prima is. Het melkschuim is namelijk niet te dik en ook lekker luchtig. Ook is de smaak ervan prima en blijft de romige structuur ervan behouden wanneer je het over de koffie heen schenkt.

De gebruiksvriendelijkheid

Wij hebben de Lumero melkopschuimer van WMF als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. De hoeveelheid knoppen die op het model zitten zijn er gelukkig niet te veel. Ook hebben al deze knoppen allemaal een heldere functie die aan wordt gegeven met een symbool. Zo kan je bijna niet de verkeerde keus maken als het om het kiezen van de juiste functie aankomt. Daarnaast vinden wij het schoonmaken van de Lumero erg gemakkelijk. Zo spoel je hem om onder de kraan met een beetje water en afwasmiddel. Daarna droog je hem af met een schone theedoek voordat je hem terug kan zetten in de kast. Ook vinden wij de aanwezigheid van de antislip strips aan de onderkant van de voet erg fijn. Deze zorgen er namelijk voor dat het apparaat niet gemakkelijk om zal vallen als je er een keer tegenaan stoot. Dit is vooral fijn voor mensen die soms nog wel eens tegen dingen aan willen stoten.

Onze conclusie

Wij hebben de Lumero melkopschuimer van WMF als prima ervaren. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en het melkschuim is lekker en van goede kwaliteit.

Bekijk hier alle WMF melkopschuimers en de Stelio melkopschuimer